Inleiding Vacatures

Op deze pagina zie je het aantal vacatures per regio en per branche. De cijfers geven een indicatie en zijn een onderschatting van het werkelijke aantal vacatures. Deze data betreffen namelijk alleen de vacatures die in de vacaturebank van de werkgeversorganisatie (WGO) in uw regio zijn opgenomen. Bovendien kunnen aangesloten organisaties meerdere werknemers op één vacature aannemen. Vacatures voor stageplaatsen, vakantiewerk en/of weekendbanen zijn niet meegenomen in de telling van het aantal vacatures.

 

Onder elke afbeelding vind je extra tools om een toelichting te krijgen of om de afbeelding te vergelijken, te delen en te downloaden. Met rechtsboven een button met extra informatie over de desbetreffende afbeelding.

Filters

Vacatures

Vacatures naar branche

Deze grafiek toont per arbeidsmarktregio (Zorg en Welzijn) het aantal nieuwe vacatures dat in het betreffende kwartaal is ontstaan, binnen de sector Zorg en Welzijn.

Aantal vacatures naar branche

Hier zie je voor de gekozen regio en branche het aantal openstaande vacatures door de tijd heen volgens de gegevens van de vacaturebanken van de regionale werkgeversorganisaties. Vacatures voor stages of vakantiebanen zijn hierin niet meegenomen. Deze grafiek heeft een eigen branchefilter.

Vacatures naar opleidingsniveau

Hier zie je voor de gekozen regio en branche het aantal vacatures per opleidingsniveau. Deze gegevens zijn verzameld door de vacaturebanken van de regionale werkgeversorganisaties. Vacatures voor stages of vakantiebanen zijn hierin niet meegenomen. Deze grafiek heeft een eigen branchefilter. Met het tijdfilter kun je jaren en maanden selecteren.

POWERED BY

powered by